Taking too long? Close loading screen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

NAŠ TEAM

Zaposleni su jedan od najznačajnijih resursa firme. Ljudski resursi obuhvataju svo iskustvo, veštine i procene sposobnosti kontakte, preduzete rizike i mudrosti pojedinaca sa jednom organizacijom. Stoga naš tim čine kako mladi i ambiciozni, tako i ljudi sa puno iskustva i znanja.

Mesud Redžović

Mesud Redžović

Direktor

Maida Redžović Papić

Maida Redžović Papić

Administrator

Esad Redžović

Esad Redžović

Menadžer

OPIS USLUGA KOJE PRUŽAMO

Kompanija R H M -TEAM je osnovana 12.11.2007. godine i od samog osnivanja profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom sveta, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji. Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.Ono što izdvaja kompaniju RHM-TEAM od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku. Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju RHM-TEAM čini liderom u oblasti drumskog transporta robe. Svako vozilo pored standardne opreme poseduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam damo informaciju o tome gde se vozilo nalazi ili da Vam omogućimo da sami pratite svoju pošiljku u realnom vremenu putem GPS-a. Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija RHM-TEAM transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom. U oblasti transporta poslujemo kao špedicija-agencija koja vrši prevoz sopstvenim i tuđim prevoznim sredstvima. Obavljamo međunarodni drumski transport na relaciji Evropa - Srbija - Evropa, kako celih kamiona, tako i dotovara robe kao i zbirnog prevoza. Svi prevoznici poseduju TIR, CEMT, CMR osiguranje kao i sve ostale potrebne dozvole za obavljanje međunarodnog transporta. Zbirni transport radimo na relacijama zapadno-evropskih zemalja i Turskom.Evo nekoliko razloga

ZAŠTO ODABRATI NAS

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju RHM-TEAM čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.

  • Brza Isporuka Širom Evrope

    U saradnji sa nasim partnerima u mogućnosti smo da našim klijentima obezbedimo sve tipove vozila, kako po pitanju uvoza tako i po pitanju izvoza robe za sve zemlje Evrope.

  • Bezbednost & Fleksibilnost

    Odlikuje nas fleksibilnost u pogledu pronalazenja efikasnih i pouzdanih resenja, kako po pitanju vremena pristizanja posiljki, tako i po pitanju troškova transporta.

Ukratko o

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Zbirni Transport

Zbirni transport, a pogotovo transport malih pošiljki veoma je važan u današnjem poslovanju. Obezbeđujući logistička rešenja koja omogućavaju kompanijama da svoje poslovanje organizuju sa što je moguće manjim zalihama i po “just in time” principu, zbirni transport postao je ključni elemenat savremenog lanca snabdevanja ali i specifičnih projekata.

Drumski transport

Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.

Garantovano brz rok isporuke

Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija RHM-TEAM transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom.

2356

Zadovoljnih klijenata

9126

Završenih isporuka

11

Godina iskustva

365

Radnih dana

NAŠI PARTNERI

Od svog osnivanja, RHM-Team gradi mrežu stabilnih partnera, koje imaju iskustva u oblasti transporta kao i iz drugih srodnih oblasti.

Gebruder Weis
LKW Walter
Cargo-Partner
Balnak
DB-Schnecker
Hilal Trans
Toker