Taking too long? Close loading screen.

KAMIONSKI TRANSPORT – NAŠA EFIKSANOST VAMA U PRILOG

Kamionski transport i logistika predstavljaju mnogo više od prostog pomeranja robe od tačke A do tačke B. Efikasnost podrazumeva veoma kompleksan proces komunikacije i planiranja.

Posao zasnivamo na direktnoj i otvorenoj komunikaciji kao osnovi je za razumevanje potreba naših klijenata sa ciljem uspostavljanja dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Da bi Vaši proizvodi bili konkurentni a imajući u vidu specifične potrebe za brzinom kod pojedinačnih isporuka, logistički troškovi moraju biti svedeni na minimum.

Kada imate potrebe za hitnim isporukama to ne mora uvek da znači i veće troškove. Naš zadatak je da za naše klijente obezbedimo najekonomičnije rešenje za kamionski transport robe čak i kad je vreme presudni faktor – uvek je moguće smanjiti troškove i uštedeti.

JEDNOSTAVNO JE – MI ĆEMO PRONAĆI LOGISTIČKO REŠENJE KOJE NAJBOLJE ODGOVARA VAŠIM TRENUTNIM POTREBAMA ALI TO NIJE SVE:

  • Fleksibilnost u pogledu pronalaženja efikasnih i pouzdanih rešenja kako po pitanju brzine dostave tako i po pitanju troškova kamionskog transporta robe. Naši specijalisti će vas uvek posavetovati o najefikasnijim i najekonomičnijim logističkim rešenjima.
  • Pokrivamo celu Evropu kako za pune kamionske utovare tako i za delimične tkz. zbirne pošiljke. Za svaki Vaš transportni zahtev uvek imamo više rešenja kako bismo Vam olakšali donošenje odluke.
  • Bez obzira koliko robe imate (1kg ili 24t) mi uvek imamo rešenje.
  • Razvijena mreža partnerskih odnosa sa velikim brojem prevoznika omogućava nam da na raspolaganju imamo veliki broj vozila, svih vrsta i namena.
  • Visok nivo operativnosti u pogledu ispunjavanja zahteva i očekivanja naših klijenata.
  • Pravovremeno obezbeđivanje informacija vezanih za status i prespeće Vaših pošiljki
English EN Français FR Deutsch DE Српски језик SR Türkçe TR